Geboortekaartjes

Ook altijd opzoek naar kleurrijke vrolijke hippe geboortekaartjes? Met uiltjes, vosjes of hertjes? Dan ben je nu op het juiste adres. Zelf ontwerpen of wij ontwerpen, alles is mogelijk. Voor vragen of opmerkingen stuur ons een mail!

Zelf ontwerpen

Kies het ontwerp dat je leuk vindt en pas het kaartje aan naar je eigen wensen voor jullie baby jongen of baby meisje met of zonder foto. Stoer, origineel, retro, lief…of een leuk patroon met ruitjes, hartjes, stippen.geboortekaartje zelf ontwerpen! Het kan allemaal!

Alles is mogelijk met de vrolijke geboortekaartjes van BABYSTUFFcompany.

Maak zelf online het geboortekaartje helemaal naar jullie wens!

Werkwijze:

Kies een ontwerp dat je aanspreekt, pas het aan, voeg eventueel zelf een foto toe, schrijf je persoonlijke teksten en bestel je kaartjes.

Proefkaartje:

Bestel eerst een proefdruk voor maar € 1,-, zodat je alvast kunt zien hoe je geboortekaartje met uiltjes er in het echt uit komt te zien.

Ruime keuze:

Keuze uit 11 kleuren enveloppen en 5 soorten papier .

Voordelen:

GRATIS verzenden door heel NL.

Om zelf je kaartje te ontwerpen, klik op de volgende link, die je leidt naar de site van Hippe geboortekaartjesVeel plezier met aanpassen!

Wij ontwerpen

Waarom? Daarom!

  • Uniek ontwerp
  • Persoonlijke service

Werkwijze persoonlijk ontworpen geboortekaartje en/of babyborrelkaartje:

Begin:

Op basis van jullie wensen ontvang je van ons een eerste voorstel. Hierin zijn zo goed en mooi mogelijk je wensen verwerkt. Laat ons weten wat je ervan vindt en geef aan wat je nog anders zou willen zien.

Midden:

Het kaartje wordt nu verder uitgewerkt. Alle wijzigingen (eerste wijzigings ronde) worden in het kaartje verwerkt en het gaat nu echt op jullie kaartje lijken! Wij sturen je weer een digitaal proefje. Laat ons nogmaals weten wat je ervan vindt en wat je toch nog anders zou willen.

Einde:

De wijzigingen (tweede en laatste wijzigingsronde) worden doorgevoerd en het ontwerp voor jullie kaartje voor de baby is klaar! Als jullie willen kunnen we ook nog 1 GRATIS proefkaartje sturen met het juiste papier. Voor de rest gelden alle voorwaarden en keuzemogelijkheden als bij de zelf ontworpen geboortekaartjes.

Kosten:

Er komt eenmalig €42,50 aan ontwerpkosten boven op de standaard kosten per geboortekaartje of babyborrelkaartje, zoals bij een zelf maak kaartje. Wordt er een geboortekaartje SAMEN met een babyborrelkaartje besteld, dan rekenen we  €19,95 i.p.v. €42,50 ontwerpkosten voor het babyborrelkaartje.

Inspiratie nodig?

Kijk maar eens bij onze wenskaarten!

Hebben jullie nog vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust een mail!

Extra!

Het is mogelijk om van elk op maat gemaakt geboortekaartje een canvas te bestellen van 40 x40 cm! Kosten zijn €50 inclusief verzenden.

Wenskaarten

Wisten jullie dat wij ook een uitgebreide, leuke, kleurrijke wenskaarten serie hebben? En waarom zijn onze wenskaarten zo leuk? Omdat ze aan de binnenzijde ook allemaal bedrukt zijn! Al nieuwsgierig? Je kunt ze allemaal per stuk bekijken of bestellen online bij Kaartfanaat.