Blog Babystuffcompany

De blog van BABYSTUFFcompany laat zien waar wij ons mee bezig houden of wat we belangrijk vinden. Onze berichten zullen o.a voor kinderkamers stylingtips, accessoires, kleurplaten, de nieuwe collectie, tipje van de sluier en ga zo maar door bevatten!

Veel lees plezier!

Team BABYSTUFFcompany

muziekwolk babystuffcompany

Muziekwolk kussen Juul voor Jut en Juul

Muziekwolk kussen Juul voor Jut en Juul uit Leiden is speciaal voor hun gemaakt. De wolk is ca 30 x 40 cm groot en is van 100% wolvilt met een muziekdoosje. Ben je ook opzoek naar iets handgemaakt of wil je iets uit onze standaard collectie, maar dan net iets anders? Dat kan! Stuur een mail of bel en wij zorgen ervoor.

muziekwolk babystuffcompany

 

 

wenskaart babystuffcompany wolk

Nieuwe wenskaarten

Het is weer zover. We hebben het weer gedaan. Wat dan, wat dan hoor ik je denken. Nou we hebben weer een paar nieuwe wenskaarten ontworpen voor onze BABYSTUFFcompany serie. Inmiddels hebben we al 71 verschillende wenskaarten voor bijna elke situatie die jij je maar kunt voorstellen. Zoals zwangerschap, verjaardag, geboorte, tweeling, verhuizing, opa, etc. Wil je de kaarten kopen dan kan dat o.a. online bij Kaartfanaat. Maar wil je ze inkopen voor je eigen winkel of webshop dat mail of bel naar The Card Company en zij helpen je graag verder.

 

Zeg het met wolken

Wij vinden al langer dat dé nieuwe trend in babyland wolken in combinatie met pasteltinten is. Of dit nu in lampvorm, behang, dekentje, muziekdoosje of sticker is, je ziet ze overal! Onze eigen muziekwolkjes RAFF, DAAN, LIEKE en EEFJE kun je dan ook geweldig leuk combineren met o.a. de ontzettend originele wandstickers van www.iksticker.com De wolk stickers zijn verkrijgbaar in 15 kleuren en zijn niet alleen bedoeld voor op een wand. Ze kunnen ook op stoelen of kasten geplakt worden. Makkelijk aan te brengen, maar ook makkelijk te verwijderen. Dus ben je opzoek naar iets nieuws? In een handomdraai heb je een nieuwe sfeer in huis met de stickers van www.iksticker.com

p.s. ontwerp wolk sticker Pamela Dosal

wolk-sticker